Alfa Romeo Stelvio
  • Uniek
  • ONGEKEND
  • ZONDER COMPROMISSEN
  • ONWRIKBAAR
  • ONTDEK HEM ALS EERSTE
  • Gallery

DE EERSTE SUV VAN ALFA ROMEO

De opwinding van een schitterend debuut

Van bij zijn oprichting creëerde Alfa Romeo modellen die in staat zijn de manier te veranderen waarop we rijden en houden van wagens: unieke meesterwerken van design en techniek die nu nog altijd bewondering en navolging krijgen. Na bijna 106 jaar geschiedenis rondde het merk vandaag een nieuwe mijlpaal. Met de Stelvio, een SUV ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste verwachtingen van elke autoliefhebber.

ONGEKEND

ONGEKENDE EMOTIES

De emotie van autorijden naar nieuwe hoogtes getild

Kan een SUV dezelfde emoties opwekken als een sportieve berline? Het antwoord van Alfa Romeo is de Stelvio: een SUV die het authentieke Alfa Romeo-rijplezier verder versterkt en naar een nog hoger niveau tilt.

Zijn hoge maar tegelijk sportieve rijhouding is een exclusieve primeur. Het gevoel dat je krijgt achter het stuur van de Stelvio, is niet minder dan een doorbraak in de wereld van de SUV's. Iets om zelf te ervaren.

ZONDER COMPROMISSEN

EMOTIE KENT GEEN COMPROMISSEN

Gecreëerd om uniek te zijn

De extreme lichtheid, het schitterend afgestelde stuur en de optimale dynamische balans van de Giulia worden tot uitdrukking gebracht in een nieuwe vormentaal. Dankzij zijn innoverende platform combineert de Stelvio perfect het weggedrag van een sportwagen met het comfort van een klassieke SUV. Er is massa's ruimte voor alles wat het dagelijkse leven brengt, maar niet voor conformisme.

ONWRIKBAAR

DE SUV VOLGENS ALFA ROMEO

Onwrikbaar streven naar uitmuntendheid

De nieuwste technologie voor veiligheid en infotainment. Een lichtgewicht koetswerkstructuur en een aandrijfas van koolstofvezel. Een breed gamma efficiënte en schitterende krachtbronnen, en gepatenteerde oplossingen voor dynamische voertuigen. Voor het merk het moment om opnieuw een meesterwerk in innovatie af te leveren, ontstaan uit de unieke manier waarop het wagens creëert. De Stelvio is de Alfa Romeo die met een nieuwe emotionele wending de verhaallijn van de geschiedenis van de SUV weer een andere richting uitstuurt.

ONTDEK HEM ALS EERSTE

ONTDEK HEM ALS EERSTE

België is een van de landen waar de Stelvio zal debuteren in zijn prestigieuze First Edition, de meest exclusieve variant na de Quadrifoglio-uitvoering die zijn wereldpremière beleefde in Los Angeles. Alfa Romeo riep deze hoogwaardige versie in het leven om zich van bij de eerste aanblik te onderscheiden van andere SUV's. Ontdek zijn bijzondere configuratie, verrijkt met exclusieve details en ontwikkeld om de meest veeleisende bestuurders te overtuigen.  De orders zijn geopend, dus neem contact op met uw lokale Alfa Romeo-verdeler om te ontdekken hoe u de Stelvio First Edition nu reeds kunt bestellen.

CONTACT OPNEMEN MET EEN VERDELER
Gallery
ONTDEK MEER OVER DE ALFA ROMEO STELVIO
Blijf op de hoogte
Schrijf u in
Ontdek de eerste beelden
Bekijk de video