WIJ ZORGEN VOOR UW ALFA ROMEO

Het merk MOPAR is dé referentie voor originele onderdelen, accessoires en alle diensten voor de zorg en onderhoud van uw Alfa Romeo.

Alfa Romeo Mopar Zorgt Voor Uw Alfa Romeo

ONDERDELEN

Alleen degene die echt elk detail en onderdeel van uw auto kennen, zijn in staat om er perfect voor te zorgen. Onze Mopar onderdelen zijn bedacht en ontworpen om de betrouwbaarheid, het comfort en de prestaties van de auto langdurig te behouden.

ORIGINELE ONDERDELEN

Om uw wagen met de beste zorgen te onderhouden , raden we onze originele Mopar wisselstukken aan omdat zij ontworpen zijn om aan de technische specificaties van uw Alfa Romeo te beantwoorden. 

GEREVISEERDE ONDERDELEN

Gebruikte originele onderdelen kunnen aan de hand van een gecertificeerd proces verwerkt worden tot gereviseerde onderdelen met gelijkwaardige prestaties als een nieuw onderdeel tegen een voordelige prijs.

CLASSIC LINE

Classic Line is het assortiment Mopar onderdelen voor wagens ouder dan 5 jaar en garandeert hoge prestaties en veiligheid aan een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding .  

OLIE EN VLOEISTOFFEN

De experten van Petronas hebben speciaal voor Alfa Romeo een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle oliën en vloeistoffen ontwikkeld voor elke FCA wagen. 

GARANTIE EN ONDERHOUD

Wanneer u een Alfa Romeo auto koopt, profiteert u meteen van services die ontwikkeld zijn om veiliger reizen te waarborgen en onvoorziene uitgaven op een afstand te houden.

FABRIEKSGARANTIE

Bij de aankoop van uw nieuwe Alfa Romeo is een garantie van 24 maanden inbegrepen. Deze gaat in vanaf de registratiedatum van de wagen en heeft geen kilometerbeperking. De garantie biedt dekking tegen fabricagefouten die zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen.

ONDERHOUD

Om uw wagen in topconditie te houden hebben we een onderhoudsschema opgesteld voor uw voertuig. En voor nog meer zorgeloos rijplezier hebben we een reeks uitgebreide onderhouds- en garantiediensten ontworpen onder de naam MOPAR VEHICLE PROTECTION .

INSTRUCTIE BOEK

Bent u uw instructieboek of garantiehandleiding verloren? Geen probleem!
U kunt al deze documenten online raadplegen .

ONDERHOUDSTIPS

Wist u dat het toevoegen van andere olie aan die reeds aanwezig in het reservoir kan leiden tot een verminderde werking van uw motor? Lees snel verder voor meer onderhoudstips!

KLANTENSERVICE ALFA ROMEO

Onze Alfa Romeo klantenservice biedt u alle support die u nodig heeft. U kunt bij ons o.a. terecht voor:
  • Informatie over onze modellen en producten en ons service- en verkoopnetwerk.
  • 24-uurs wegbijstand voor depannage of wegslepen van uw auto, 7 dagen op 7.
U kunt onze klantendienst contacteren door te bellen naar het gratis nummer* 00800 2532 0000 (alle versies behalve Quadrifoglio Verde), 00800 25 32 4200 of betalend nummer 0039 02 444 12 987 voor Quadrifoglio Verde versie, bereikbaar in heel Europa vanaf vaste lijn. Ook kan u ons contacteren via de app Alfa Romeo InfoMobile die gratis downloadbaar is in de Apple Store en Google Play of via het tabblad "Contact" op de website.

*0800 55 666 (België) of 0800 28 666 (Luxemburg) vanaf GSM. Denk eraan om de telefoonkosten te controleren als u belt vanuit het buitenland.

ACCESSOIRES

Onderscheid u en behoud tegelijk de authentieke ziel van Alfa Romeo dankzij Mopar®. Ontdek het gamma van Mopar accessoires om de stijl, het sportieve karakter en het comfort van uw Alfa Romeo wagen te benadrukken.

MERCHANDISING

U kunt echte Alfa Romeo fans herkennen omdat ze fier zijn om hun passie uit te stralen in hun stijl en hun vrije tijdsbeleving. Mis de laatste Alfa Romeo collectie niet! Blader door de catalogus en stel uw eigen stijl samen met uw favoriete Alfa Romeo producten.