Giulietta Super
  • Stijl
  • Technologie
  • Dynamiek
  • WIELOPHANGING
  • Motoren
  • Acties
  • Uitvoeringen
Stijl

EXTERIEUR

Nog sportiever

De nieuwe Giulietta Super onderscheidt zich met sportieve exterieurdetails, waaronder mistlampen aan de voorzijde, 16-inch lichtmetalen velgen en optionele verchroomde sierlijsten rond de portierruiten. De standaarduitrusting bevat ook cruise control en automatische bizone klimaatregeling. Daarnaast is de Giulietta Super verkrijgbaar met het optiepakket 'Veloce', waarmee hij zowel vanbinnen als vanbuiten dezelfde ultrasportieve look krijgt als de Giulietta Veloce.

Standaard is de Giulietta Super uitgerust met 16-inch lichtmetalen velgen'.
Verchroomde sierlijsten rond de portierruiten onderstrepen de klasse van de Giulietta Super (optionele uitrusting).
Met het Pack Veloce krijgt de Giulietta Super een ultrasportieve uitstraling.

INTERIEUR

Meer comfort, meer stijl

Het interieur van de nieuwe Giulietta Super vormt een natuurlijke aanvulling op het brein, het lichaam en het hart van de bestuurder. Exclusieve zwarte bekledingsstof met ribbelpatroon benadrukt het sportieve karakter van de Giulietta Super.

Alfa Romeo Giulietta Base Interieur
De stoelen van de Giulietta Super zijn bekleed met zwarte stof.
Automatische dualzone airconditioning is standaard op de Giulietta Super.
In plaats van de zwarte bekledingsstof, kan ook worden gekozen voor lederen bekleding in zwart, bruin of rood.
Technologie
Technologie

AUDIO & COMMUNICATIE

Altijd in verbinding met uw wereld

De Giulietta Super is standaard uitgerust met het innovatieve Uconnect™-infotainmentsysteem met 5-inch kleurentouchscreen, FM/AM-radio, Bluetooth®, audiostreaming, spraakbediening, sms-lezer, Aux- en USB-aansluiting. Nieuw is Uconnect™ LIVE: na het installeren van deze app op uw smartphone hebt u de beschikking over handige functies als eco:Drive en my:Car. Ook kunt u vanaf het touchscreen in het dashboard muziek streamen via Deezer en TuneIn of berichten en tweets van uw vrienden volgen op Facebook en Twitter. De optionele TomTom® LIVE-services bieden u continu geactualiseerde informatie over files, flitsers en het weer.

Een Uconnect™-systeem met 5-inch scherm is standaard op de Giulietta Super.
Cruise control: maakt lange snelwegritten minder vermoeiend.
Alfa Performance (beschikbaar op Uconnect™-infotainmentsysteem 6,5-inch) biedt met live feedback en analyses achteraf de mogelijkheid de prestaties van de auto te meten en uw rijstijl te verbeteren.
Dynamiek
Dynamiek
WIELOPHANGING
Wielophangingen

WIELOPHANGING

Uitgebalanceerd onderstel

Standaard beschikt de nieuwe Giulietta over de modernste elektronische systemen op het gebied van actieve veiligheid. De basis voor zijn veilige wegligging en sportieve rijeigenschappen wordt echter gevormd door zijn innovatieve vloerplatform, dat door de doordachte toepassing van aluminium, magnesium en hogesterktestaal een hoge stijfheid combineert met een laag gewicht. Samen met de zorgvuldig afgestelde stuurgeometrie zorgt dat voor een perfecte balans, ook bij zeer hoge snelheden. Met het exclusieve Pack Veloce kunt u het sportieve karakter van de Giulietta Super nog verder versterken.

De doorontwikkelde MacPherson-voorwielophanging staat in combinatie met de multilink-achteras garant voor controle, comfort en veiligheid onder alle rijomstandigheden.
Dual Pinion Active Steering is een elektrisch stuurbekrachtigingssysteem van de nieuwste generatie dat speciaal voor de Alfa Romeo Giulietta is ontwikkeld.
Motoren
Motoren

Motoren

BESCHIKBAAR VOOR DE NIEUWE GIULIETTA SUPER

Nieuwe motoren voor nieuwe emoties

De nieuwe Giulietta Super is verkrijgbaar met een breed gamma verschillende motoren, waaronder de nieuwe 1.6 JTDm turbodiesel die met name in combinatie met de semi-automatische TCT-transmissie interessant is voor zakelijke rijders.

Het aanbod aan benzinemotoren bestaat uit de 1.4 Turbo 120, de 1.4 Turbo MultiAir van 150 pk en de 1.4 Turbo MultiAir van 163/170 pk die wordt gecombineerd met de sequentiële TCT-versnellingsbak. Dieselrijders hebben de keuze uit de 1.6 JTDm van 115/120 pk met handgeschakelde versnellingsbak of semi-automatische TCT-transmissie, de 2.0 JTDm van 136/150 pk en de 2.0 JTDm met 163/175 pk met TCT.

BENZINE

Motor
1.4 Turbo 120 pk 1.4 Turbo MultiAir 150 pk 1.4 Turbo MultiAir 163 / 170 pk
Aantal cilinders Viercilinder Viercilinder Viercilinder
Versnellingsbak Handgeschakeld, 6 versnellingen Handgeschakeld, 6 versnellingen Semi-automaat TCTmet dubbele koppeling, 6 versnellingen
Brandstofverbruik 6,2 l / 100 km 5,5 l/100 km 4,9 l/100 km
CO2-emissie 144 g/km 127 g/km 114 g/km
Milieuklasse Euro 6 Euro 6  Euro 6 
Start &Stop
Start&Stop-systeem
Start&Stop-systeem
Start&Stop-systeem 

DIESEL

Motor
1.6 JTDm 115 / 120 pk 2.0 JTDm 136 / 150 pk 2.0 JTDm 163 / 175 pk
Aantal cilinders Viercilinder Viercilinder Viercilinder
Versnellingsbak Handgeschakeld/Semi-automaat TCT met dubbele koppeling, 6 versnellingen Handgeschakeld, 6 versnellingen Semi-automaat met dubbele koppeling, 6 versnellingen
Brandstofverbruik 3,8/3,9 l/100 km (16/17-inch / 18-inch lichtmetalen velgen) 4,0/4,2 l/100 km (17-inch / 18-inch lichtmetalen velgen) 4,3 l /100 km
CO2-emissie 99/103 g/km (16/17-inch / 18-inch lichtmetalen velgen) 105/110 g/km (17-inch / 18-inch lichtmetalen velgen) 113 g/km
Milieuklasse Euro 6 Euro 6  Euro 6
Start & Stop
Start&Stop-systeem Start&Stop-systeem Start&Stop-systeem
Acties
Uitvoeringen

UITVOERINGEN

De nieuwe Giulietta is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, waarbij uitrusting, styling en prestaties perfect op elkaar aansluiten.